Doxa Aktie: Investera i Tillväxt och Innovation

doxa aktie

Aktieinfo

Doxa AB är ett börsnoterat företag vars aktie handlas på Nasdaq First North Growth Market under tickerkoden DOXA. Bolagets ISIN-kod är SE0001572520. Aktien är kategoriserad under sektorn för hälsovård och tillhör en av de mindre aktierna på marknaden, med en relativt låg omsättning jämfört med större bolag.

Påverkansfaktorer

Aktiekursen för Doxa AB påverkas av flera faktorer. Viktiga påverkansfaktorer inkluderar bolagets finansiella resultat, marknadsandelar, och innovationer inom dentalmaterial. Externt kan kursen också påverkas av den globala ekonomiska situationen, valutakursfluktuationer eftersom företaget har internationell närvaro, samt regleringar och lagstiftningar inom hälsovårdssektorn.

Om företaget

Doxa AB är ett svenskt företag som grundades med målet att leverera högkvalitativa produkter för tandvårdsmarknaden. Företaget är specialiserat på utveckling, tillverkning och försäljning av biokeramiska material för dentalapplikationer. Doxa är känt för sitt fokus på innovation och kvalitet, något som har gett dem en stark position inom sin nisch.

Tjänster

Doxa AB erbjuder ett brett sortiment av dentalprodukter med fokus på biokeramiska material. Deras flaggskeppsprodukt är Ceramir®, en biokeramisk dentalcement som används vid fastsättning av tandproteser och andra dentalapplikationer. Produkterna är framtagna med målsättningen att förbättra tandläkarens arbete genom att erbjuda långvariga och biokompatibla material.

Geografisk närvaro och kontor

Doxa AB har sitt huvudkontor i Uppsala, Sverige, vilket också är centrum för företagets forskning och utveckling. Förutom sin bas i Sverige har företaget en stark internationell närvaro med distributörer och återförsäljare i flera länder. Deras produkter finns representerade på marknader i Europa, Nordamerika och Asien, vilket ger dem en global räckvidd inom dentalbranschen.

Rulla till toppen