Smart Eye aktie: Investera i framtidens AI-teknik

smart eye aktie

Aktieinfo

Smart Eye AB är listad på Nasdaq Stockholm, en av de ledande börserna i Norden. Ticker-symbolen för Smart Eye är SEYE. Aktien är en del av segmentet ”Small Cap” och ingår i branschkategorin ”Technology”. Den handlas i svenska kronor (SEK).

Påverkansfaktorer

Aktiekursen för Smart Eye påverkas av flera faktorer, inklusive företagets finansiella prestationer, utvecklingen av nya teknologier, konkurrens från andra aktörer i samma industri, samt makroekonomiska händelser. Regulatoriska förändringar, särskilt de som påverkar fordonsindustrin, kan också ha stor inverkan. Dessutom kan partnerskap och nya kontrakt med stora fordons- och teknikföretag ge positiva effekter på aktiekursen.

Om företaget

Smart Eye AB är ett svenskt företag som grundades 1999 och är verksamt inom området ögonspårning och AI-baserade system för inbyggda och eftermarknadsapplikationer. Företaget utvecklar avancerade Eyetracking-system som används i en mängd olika branscher, inklusive fordonsindustrin, forskning och utveckling, och marknadsundersökningar. Smart Eye har etablerat sig som en ledande leverantör av inbyggda ögonspårningssystem för fordon, vilket hjälper till att förbättra säkerheten och användarupplevelsen.

Tjänster

Smart Eye erbjuder en rad tjänster och produkter inom ögonspårningsteknologi. Inom fordonsindustrin levererar de ”Driver Monitoring Systems” (DMS) som övervakar förarens ögon och ansiktsrörelser för att förbättra säkerheten. För forskningsändamål erbjuder företaget avancerade ögonspårningssystem som används i vetenskapliga studier för att analysera mänskligt beteende. Inom marknadsundersökningar tillhandahåller Smart Eye verktyg för att studera konsumentbeteende genom att spåra ögonrörelser när de interagerar med olika produkter och reklam.

Geografisk närvaro och kontor

Smart Eye har en global närvaro med huvudkontor i Göteborg, Sverige. Företaget har också kontor och samarbetspartners i olika delar av världen, inklusive USA, Tyskland, och Japan. Den internationella närvaron gör det möjligt för Smart Eye att betjäna kunder på en global skala och anpassa sina lösningar till olika marknader och kulturmiljöer.

Rulla till toppen