Crunchfish aktie: Investera i framtidens teknik

crunchfish aktie

Aktieinfo

Crunchfish AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market under tickerkoden CFISH. Bolaget är listat med ISIN-koden SE0009190192. Aktien handlas i svenska kronor (SEK) och har en relativt hög volatilitet på grund av bolagets innovativa och något nischade verksamhetsområden inom digital teknik.

Påverkansfaktorer

Kursen för Crunchfishs aktie påverkas av flera faktorer. För det första påverkas den av bolagets teknologiska framsteg och nya produktlanseringar. Eftersom Crunchfish är verksamt i en snabbt föränderlig bransch kan nyheter om tekniska innovationer eller patent ha en betydande inverkan på aktiekursen. För det andra påverkas kursen av bolagets finansiella resultat och tillväxtutsikter, inklusive kvartalsrapporter och prognoser. Slutligen kan externa faktorer som förändringar i marknadsförhållanden, konkurrenslandskapet, och regleringar inom digital teknik och fintech-sektorn också påverka aktiekursen.

Om företaget

Crunchfish AB är ett svenskt teknikföretag grundat 2010 av Joachim Samuelsson. Bolaget specialiserar sig på att utveckla innovativa lösningar inom områdena digitala betalningar, augmented reality (AR), och geststyrning. Crunchfish strävar efter att förbättra användarupplevelsen genom att erbjuda intuitiva och effektiva teknologilösningar som kan implementeras i olika digitala plattformar. Företaget är känt för sin kreativa och framåtblickande kultur, och har genom åren etablerat sig som en pionjär inom sina verksamhetsområden.

Tjänster

Crunchfish erbjuder ett brett spektrum av teknologiska tjänster och lösningar. Inom digitala betalningar tillhandahåller företaget bland annat mobila betalningslösningar som möjliggör offline-transaktioner, vilket förbättrar tillgängligheten och säkerheten för användare. Inom augmented reality utvecklar Crunchfish lösningar som integrerar AR-teknik i olika applikationer, från detaljhandel till industriella användningsområden. Företaget erbjuder även geststyrningslösningar som möjliggör användarkontroll av digitala enheter genom handrörelser, en teknik som kan användas i allt från konsumentelektronik till medicinska enheter.

Geografisk närvaro och kontor

Crunchfish har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige, men har också verksamhet och partnerskap i flera andra geografier. Bolaget har etablerat en närvaro i Asien, särskilt i Indien, där det har ingått samarbetsavtal med lokala aktörer inom digitala betalningar. Företaget har även en viss närvaro i Nordamerika och Europa genom olika partnerskap och kundrelationer. Den globala närvaron gör det möjligt för Crunchfish att nå en bredare marknad och utnyttja internationella affärsmöjligheter.

Rulla till toppen