HANZA Aktie: Stark Tillväxtpotential och Stabil Utdelning

hanza aktie

Aktieinfo

Hanza Holding AB (publ) är noterad på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet. Bolagets ticker är HAZA. Aktien är föremål för handel under kortnamnet ”HAZA” och är en del av Nasdaq Nordics börslista, vilket innebär att den omfattas av regler och övervakning som syftar till att skydda investerare. ISIN-koden för Hanza-aktien är SE0005878543.

Påverkansfaktorer

Kursen för Hanza-aktien påverkas av flera faktorer, inklusive företagets finansiella resultat, orderinflöde, utveckling på marknader där företaget är verksamt, samt makroekonomiska faktorer som påverkar tillverkningsindustrin. Nyheter om större kontrakt eller samarbeten kan också ha betydande inslag på aktiekursen. Investerarnas förtroende och analytikernas bedömningar spelar också en stor roll i hur aktien presterar på marknaden.

Om företaget

Hanza Holding AB är ett svenskt företag specialiserat på industriell tillverkning och tillverkningslösningar. Företaget grundades 2008 och erbjuder kompletta tillverkningslösningar genom sin unika tillverkningsmetod som integrerar olika tillverkningsprocesser inom ett och samma företag. Hanza strävar efter att minska komplexiteten och öka effektiviteten för sina kunder genom att erbjuda en integrerad tillverkningsmodell.

Tjänster

Hanza erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom tillverkningsindustrin, inklusive mekanisk bearbetning, elektroniktillverkning, kabelmontage, och slutmontering. Företaget erbjuder också tjänster inom konstruktion och utveckling av nya produkter, vilket hjälper kunderna att förkorta tiden från idé till färdig produkt. Genom en omfattande och integrerad tjänsteportfölj kan Hanza möta sina kunders behov på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt.

Geografisk närvaro och kontor

Hanza har en global närvaro med produktionsanläggningar och kontor i flera länder. Företaget har verksamhet i Sverige, Finland, Estland, Tyskland, Polen, Tjeckien, och Kina. Genom denna geografiska spridning kan företaget erbjuda sina tjänster nära sina kunders marknader, vilket möjliggör snabbare leveranser och bättre kundservice. Hanzas huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige.

Rulla till toppen