Cint Group Aktie – Investera i Teknologidriven Tillväxt

cint group aktie

Aktieinfo

Cint Group AB är noterad på Nasdaq Stockholm under tickerkod ”CINT”. Bolaget blev publikt noterat i februari 2021. Aktien är en del av Mid Cap-segmentet och handlas i svenska kronor (SEK). Företaget har ISIN-kod SE0015483276 och erbjuder både institutionella och privata investerare möjlighet att handla aktien.

Påverkansfaktorer

Kursen för Cint Group-aktien påverkas av flera faktorer, inklusive företagets ekonomiska prestation, branschtrender inom marknadsundersökningar och upphandling av digitala data, samt makroekonomiska förhållanden. Även nyheter om nya samarbeten eller förvärv, förändringar i ledningen och konkurrenternas rörelser kan påverka aktiekursen. Investerarnas förtroende och allmänna marknadssentiment spelar också en roll i aktiekursens utveckling.

Om företaget

Cint Group AB är en global ledare inom digitala insiktslösningar och erbjuder plattformar för marknadsundersökningar och datainsamling. Företaget grundades i Sverige och har vuxit till att bli en betydande aktör i branschen genom innovativa teknologier och strategiska förvärv. Cints plattform gör det möjligt för kunder att samla in, analysera och dra nytta av konsumentdata för att fatta datadrivna beslut.

Tjänster

Cint erbjuder en omfattande plattform för marknadsundersökningar som inkluderar tjänster för datainsamling, analys och rapportering. Företaget tillhandahåller automatiserade verktyg som underlättar processen från datainsamling till insikter, vilket sparar tid och resurser för sina kunder. Deras plattform gör det möjligt för företag att nå en bred publik via ett globalt nätverk av paneler och respondenter, vilket säkerställer att de får korrekta och representativa data för sina undersökningar.

Geografisk närvaro och kontor

Cint har en stark global närvaro med kontor i flera länder runt om i världen. Företaget har betydande verksamhet i Nordamerika, Europa och Asien-Stillahavsområdet. Deras huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige. Utöver detta har Cint kontor i större städer som London, New York, San Francisco, Tokyo och Sydney. Denna globala närvaro gör det möjligt för Cint att betjäna en internationell kundbas och erbjuda lokal expertis och support.

Rulla till toppen